HET HELE JAAR DOOR GENTIEN VAN UW TUIN

CARPORT LATEN PLAATSEN

Carport laten plaatsen, bescherm uw auto

Bent u op zoek naar een mooie manier om uw auto te beschermen tegen het weer én uw huis een upgrade te geven? Dan is het plaatsen van een carport dé oplossing voor u. Een aluminium carport biedt meer dan alleen bescherming tegen regen, sneeuw en zon, maar kan ook dienen als extra opslagruimte of een overdekte buitenruimte om van te genieten. Kortom, genoeg voordelen te behalen.

Contact

Carports op maat

Wij willen dat jij tevreden bent. Voor de volle 100%. Hierom bieden wij carports op maat. Met meer dan 6 miljoen combinaties aan onderdelen, kleuren en leuke extra’s is er altijd wel een veranda die bij jouw wensen aansluit.

 • Creme wit
 • Antraciet

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

 • Polycarbonaat(opaal/helder)
 • Glas
 • Sandwichpanelen
 • Aluminium
 • Glas
 • Glazenschuifwanden
 • Polycarbonaat

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Contact

Waarom een carport laten plaatsen? De voordelen.

Een carport is niet alleen een esthetisch fijne upgrade aan je huis, het biedt namelijk ook vele voordelen:

 • Bescherming tegen het weer
 • Extra opslag- en leefruimte
 • Kostenbesparend én waardeverhogend

De voordelen van een carport

Het laten plaatsen van een carport is voornamelijk een goed idee om uw auto – of andere waardevolle spullen – te beschermen tegen het weer. We weten allemaal dat regen, sneeuw en hagel slecht is voor een auto, maar wist u dat ook de zon enorme boosdoener is? Door een carport te laten plaatsen verlengt u de levensduur van uw auto.

Een carport is meer dan een stalruimte voor uw auto. Het biedt ook opslagruimte voor spullen zoals tuinmeubelen, fietsen of andere spullen. Naast de extra opslagruimte kan een carport ook dienen als extra leefruimte. Geeft u een feestje en heeft u even extra ruimte nodig voor een barbecue of statafels? Ideaal.

Een carport kan in vergelijking met een garage een enorm kosteneffectieve oplossing zijn. Daarnaast verhoogt een carport de waarde van uw huis door de esthetische impact.
Kortom, een carport is kostenbesparend én waardeverhogend.

Kom langs in onze showroom

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u graag onze kwaliteit met eigen ogen zien? Dat kan. Kom snel langs in onze showroom. Samen maken we een rondje en bespreken we uw wensen. Zo kijken we wat er mogelijk is en hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Maak snel een afspraak, we zien u graag.

afspraak maken

Waarom een carport laten plaatsen door een specialist?

Hoewel het mogelijk is om zelf een carport te plaatsen, zullen wij het altijd aanraden om te kiezen voor een specialist. Wanneer u uw carport laat plaatsen door een specialist bent u ervan verzekerd dat deze niet alleen snel, maar vooral ook correct wordt gemonteerd. Zo kunt u snel én veilig genieten van uw upgrade. Ook krijgt u naast de garantie op de carport, ruim een jaar garantie op de montage zelf. Kortom, genoeg reden om uw carport te laten plaatsen door een specialist.

De aluminium carpots van Veranda City

Wij gebruiken enkel 6062-T6 aluminium, wat ervoor zorgt dat de constructie sterk is.Het dak kan door dit materiaal een belasting tot 85 kg per m2 dragen. Daarnaast is het materiaal erg bewerkbaar, zo kunnen wij constructie op maat bieden. Ook is aluminium duurzaam en onderhoudsarm, u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Onze profielen zijn TÜV-gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen, waardoor onze carports niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook van hoogwaardige kwaliteit.

Waarom kiezen voor Veranda City

Bij Veranda City staat de klant centraal. We willen u zo goed mogelijk helpen. Hierom bieden wij carports op maat. We kijken altijd wat uw eisen en wensen zijn, maar denken ook altijd zelf kritisch na over wat de juiste oplossing is. Samen zetten we uw dromen om in werkelijkheid.
Om de kwaliteit van onze aluminium carports te waarborgen hebben wij zelf een fabriek. Zo garanderen we niet alleen kwaliteit, maar kunnen we ook onze prijs laag houden. Kortom, kiest u voor Verandacity, dan kiest u voor kwaliteit op maat.

Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan snel een offerte aan. Wilt u nog even sparren over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

offerte aanvragen

Ook een veranda laten plaatsen door Veranda City?

 • Kwaliteit en luxe
 • 5 jaar garantie op veranda
 • 1 jaar garantie op montage
 • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Afspraak maken Contact