Leveringscondities

Levertijd

De bestelde producten trachten wij zo spoedig mogelijk te leveren. Op dit moment is de actuele levertijd 5 werkdagen. Mochten de gevraagde producten niet voldoende voorradig zijn en uw levering hierdoor vertraging oplopen, dan zullen wij u hierover informeren.
De genoemde leveringstijden die op onze website staan vermeld gelden als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzendkosten

Verandacity levert gratis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en België. Voor Luxemburg en Duitsland hanteren we een bezorgtarief. Dit wordt automatisch berekend en weergegeven in het bestelproces.

Leveringsvoorwaarden

 • Zodat de leverdatum van uw bestelling bekend is, zullen we u telefonisch of via mail hiervan op te hoogte stellen. Op de dag van levering kunt u ons benaderen voor een tijdsindicatie.
  Indien u op de afgesproken dag van levering onverhoopt niet aanwezig bent, nemen we de goederen mee retour en zullen we een nieuwe bezorgdatum inplannen. In dat geval zijn we genoodzaakt om de extra bezorgkosten door te rekenen.
 • De wijze van transport, verzending en verpakking wordt, indien geen nadere aanwijzing door de koper aan Verandacity is verstrekt, door ons als goed koopman bepaald.
 • De koper dient na aflevering de bestelling te controleren. Indien de bestelling onverhoopt niet volledig of onjuist mocht zijn, dient de koper zo snel mogelijk en uiterlijk binnen twee (2) werkdagen na ontvangen contact op te nemen via het contactformulier of klantenservice.
 • Een bevoegd persoon dient bij aflevering van de bestelling te tekenen voor ontvangst. De persoon die de bon ondertekent is ook verantwoordelijk voor de controle van de producten.
 • Alle verzendingen worden door Verandacity verhoogd aansprakelijk verstuurd. Risico van beschadiging en verlies van een verzending naar de koper wordt daarom door Verandacity gedragen. Nadat de artikelen door de koper in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de koper over.
 • Levering houdt in achter de eerst gesloten deur op de begane grond. Onze chauffeur mag uw woning niet betreden. Verzoekt u hem om toch mee te helpen, dat mag, maar dan is eventuele schade aan uw woning voor uw rekening. Inhuizen en montage is mogelijk tegen een meerprijs.
 • De plek voor levering dient vrij begaanbaar te zijn en er dient voldoende ruimte te zijn voor lossing. Houdt u rekening met lange profielen die in de lengte verplaatst dienen te worden.
 • Indien u glasplaten heeft besteld, verzoeken wij u zorg te dragen voor beschermingsmateriaal. Denkt u bijvoorbeeld aan houten latten of bokken.
 • De bezorging van de producten geschiedt geheel in eigen beheer. Zo minimaliseren we de kans op schade en kunnen de transportkosten zo laag mogelijk houden. Voor u betekent dit in veel gevallen een gratis levering.
 • Daarom rijden we ook met één chauffeur per wagen. We verzoeken u derhalve vriendelijk om de chauffeur een handje mee te helpen bij het lossen van de producten.
  Heeft u nog vragen over de levering? Neem gerust contact op met onze klantenservice.