Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. In dat geval kunt u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn behouden wij ons het recht om de waardevermindering aan u door te rekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Klik hier om het modelformulier herroepping te downloaden

Retourneren bij maatwerk niet mogelijk

Let wel dat u enkel een beroep kunt doen op het herroepingsrecht bij producten in standaardmaten. Indien uw bestelling maatwerk is, kunt u de ontvangen goederen, die speciaal voor u op maat zijn gezaagd, niet retourneren. Zie Artikel 8 herroepingsrecht in de algemene voorwaarden.

Beschadigd of onjuist product

Wanneer Verandacity verkeerd of beschadigd materiaal heeft geleverd, verzoeken wij u dit direct (uiterlijk binnen 2 werkdagen) bij ons te melden zodat wij voor een passende oplossing kunnen zorgen. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. U kunt een e-mail sturen naar [email protected] vergezeld met o.a. foto’s van de beschadiging of verkeerde levering. Stuur zoveel mogelijk relevante informatie mee, zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn. Wij zullen in dat geval zorgen voor een kosteloze herlevering.

Meer weten over retourneren? U kunt via onze klantenservice snel en eenvoudig contact met ons opnemen.