HET HELE JAAR DOOR GENIETEN VAN UW TUIN

OVERKAPPING

2

100%

5

10+

Kies voor een aluminium overkapping van Veranda City

Het hele jaar lang genieten van uw tuin? Lekker droog buiten zitten tijdens de vroege lente buien over heerlijk warm genieten van de laatste zonnestraaltjes in de herfst? Met een overkapping van Veranda City zit u altijd goed. Wij bieden overkappingen op maat, zo is er altijd een overkapping die past bij uw huis en tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

offerte aanvragen

Aluminium overkapping

Een aluminium overkapping staat ook bekend als aluminium veranda. De uitbreiding is in principe een aluminium dak met staanders en dient als verlengstuk van uw woonruimte. Met een overkapping aan huis krijgt u niet alleen meer huis, maar u behoudt ook uw tuin. Naast dat een overkapping super praktisch is is het ook financieel interessant, door een aluminium overkapping te plaatsen stijgt de waarde van uw woning. Win-win.

Meer weten?

Kom langs in onze showroom

afspraak maken

Hoe wilt u uw overkapping?

Met meer dan 6 miljoen combinaties aan onderdelen, kleuren en leuke extra’s is er altijd wel een overkapping die bij uw wensen aansluit.

 • Creme wit
 • Antraciet

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

 • Polycarbonaat(opaal/helder)
 • Glas
 • Sandwichpanelen
 • Aluminium
 • Glas
 • Glazenschuifwanden
 • Polycarbonaat
wat kost een overkapping?

Ook een overkapping op maat?

Wij bieden aluminium overkappingen op maat. Hierdoor is er altijd een overkapping is die bij u past. Weet u niet zo goed wat u wilt? Geen probleem! Wij denken namelijk graag met u mee. Samen zetten we de perfecte overkapping neer. Volledig afgestemd op uw wensen.

Ook een overkapping laten plaatsen?

Neem snel contact met ons op of kom langs bij onze showroom.

Offerte aanvragen
Veranda City - Download Brochure

Laat u inspireren

Bekijk onze brochure online en laat u inspireren door de luxe aluminium producten van Veranda City! Van stijlvolle veranda’s tot volledige tuinkamers met prachtige glazen schuifwanden. Til uw tuin naar het volgende niveau, waar wacht u nog op?

Brochure bekijken

Veel gestelde vragen (F.A.Q.)

Een overkapping, soms terras- of tuinoverkapping genoemd, is een uitbreiding van uw woonruimte. Een plek om volledig tot rust te komen en te genieten van uw tuin. In principe is een overkapping een aluminium dak met 4 staanders. Deze kan vervolgens uitgebreid worden met allerlei accessoires en opties. Denk hierbij aan glazen wanden, glazen schuifdeuren en led-verlichting. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Onze specialisten helpen u graag

In tegenstelling tot hout is aluminium een veelzijdig en duurzaam materiaal. Aluminium veranda’s zijn licht, sterk en onderhoudsarm. Hout wil namelijk nog wel eens rotten of scheuren. Het aluminium in onze veranda’s zorgt er voor dat deze ook weerbestendig zijn. Daarnaast is aluminium milieuvriendelijk, we kunnen dit namelijk altijd hergebruiken. Kortom, onze aluminium veranda’s zijn praktisch, duurzaam, milieuvriendelijk én mooi!

Wij bieden aluminium overkappingen op maat. Hierdoor zijn de mogelijkheden groots. Wij bieden namelijk een breed assortiment aan opties en accessoires aan. Denk hierbij aan LED-verlichting en glazen (schuif)wanden. Heeft u zelf iets leuks in gedachten? Neem dan even contact met ons op. Wij denken namelijk niet in problemen, maar in oplossingen. Samen zetten we uw droomoverkapping neer.

Wanneer u een overkapping wilt laten plaatsen is het altijd goed om op een aantal dingen te letten. Denk hierbij aan de locatie van uw overkapping, de grootte, het materiaal en met name op de montage. Wanneer uw overkapping op de juiste manier wordt gemonteerd scheelt dit namelijk enorm in kosten (in de toekomst).

“Hoe kies ik waar ik mijn overkapping plaats?” Een vraag die wij regelmatig horen. Gelukkig is er heel veel mogelijk. Wij bieden namelijk overkappingen op maat. Zo kunt u uw overkapping laten plaatsen aan uw huis, aan een muur of volledig vrijstaand. Het gebeurt vaak dat een vrijstaande overkapping wordt geplaatst in tuinen waar de zon vooral achter in de tuin schijnt. Zo kunt u extra lang genieten van de laatste zonnestraaltjes van de dag.

Wanneer u een overkapping uitzoekt is het belangrijk dat u er op let dat deze bij uw tuin en woning past. Hierom bieden wij aluminium overkappingen op maat. Daarnaast raden wij het altijd aan om advies te vragen bij een specialist. Deze is getraind om u te helpen in het maken van de juiste keuze en weet precies waar deze op moet letten. Zo kunnen onze specialisten u perfect begeleiden in dit proces. Wilt u persoonlijk advies? Neem snel contact op, wij helpen u graag!

Een overkapping plaatsen is in principe goed te doen. Echter raden wij het sterk aan om er voor te kiezen om uw overkapping te laten monteren door een specialist. Deze weet namelijk precies wat er wel en niet mogelijk is. Dit zorgt er voor dat de montage 100% juist gebeurd. Hierdoor kunt u veel langer genieten van uw veranda en bespaard u kosten in de toekomst

Ook een overkapping laten plaatsen door Veranda City?

 • Kwaliteit en luxe
 • 5 jaar garantie op veranda
 • 1 jaar garantie op montage
 • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Afspraak maken Contact