HET HELE JAAR DOOR GENTIEN VAN UW TUIN

GLAZEN SCHUIFWANDEN
LATEN PLAATSEN

Glazen schuifwanden laten plaatsen, nóg meer genieten

Tijdens de zomermaanden heerlijk de deuren open om te genieten van de buitenlucht, of gedurende de winter lekker warm genieten van het prachtige wonderland. Door glazen schuifwanden te laten plaatsen kunt u het hele jaar genieten van uw veranda of overkapping. Ze bieden een naadloze overgang tussen binnen en buiten, terwijl ze tegelijkertijd een elegante en moderne uitstraling geven aan elke ruimte. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees gauw verder of neem contact op. We helpen u graag.

Contact

Glazen Schuifwanden op maat

Bij Veranda City streven we naar 100% tevredenheid. Altijd weer. Hierom bieden wij glazen schuifwanden op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem snel contact op of kom langs in onze Showroom.

 • Creme wit
 • Antraciet

Breedtes 200cm – 1200cm
Werkhoogte 200cm – 255cm

 • Polycarbonaat(opaal/helder)
 • Glas

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Contact

Waarom glazen schuifwanden laten plaatsen? De voordelen.

Glazen schuifwanden zijn niet alleen een esthetische upgrade, ze bieden ook vele voordelen. Denk hierbij aan:

 • Verbinden met de buitenwereld
 • Meer woon- en leefruimte
 • Goed voor uw portemonnee

De voordelen van een overkapping

Glazen schuifwanden zorgen voor een verbinding met de buitenwereld. Ze zorgen voor een panoramisch uitzicht op uw tuin en zorgen voor veel natuurlijk licht. Dit is niet alleen van esthetische waarde, maar is ook nog eens gezond en goed voor de ontspanning.

Door het laten plaatsen van glazen schuifwanden kunt u uw woon- en leefruimte optimaal benutten. De wanden zorgen er namelijk voor dat binnen en buiten één worden. Hierdoor voelen zowel uw woning als de tuin groter aan.

Moderne glazen schuifwanden zijn ontworpen om niet alleen mooi te zijn, maar ook rekening te houden met de energie-efficiëntie. Ze zijn voorzien van isolerend glas wat samen met de thermische onderbrekingen het warmteverlies minimaliseert. Dit zorgt ervoor dat u in de winter minder hoeft te stoken, maar in de zomer houden de glazen schuifwanden juist de warmte buiten. Daarnaast biedt de prachtige upgrade een esthetische waarde. Dit heeft een directe impact op de waarde van uw woning. Kortom, het laten plaatsen van glazen schuifwanden heeft een gunstig effect op uw portemonnee.

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn, of bent u nieuwsgierig naar de kwaliteit die Veranda City te bieden heeft? Kom snel langs in onze showroom. Samen lopen we een rondje en bespreken we uw wensen. Zo zorgen we er voor dat u precies weet wat er mogelijk is en wat u wilt. Maak snel een afspraak, we zien u graag.

afspraak maken

Waarom glazen schuifwanden laten plaatsen door een specialist?

Het laten plaatsen van glazen schuifwanden is een gevoelige klus. Wanneer deze niet correct is gemonteerd kan de montage namelijk schade toebrengen door de vele beweging die deze ervaart. Kies daarom altijd voor een professioneel monteur. Deze weet precies hoe de glazen schuifwanden moeten worden gemonteerd en doen dit op een veilige, efficiënte manier. Kiest u voor Veranda City? Dan krijgt u ook nog eens een jaar garantie op de montage.

Waarom kiezen voor Veranda City

Bij Veranda City stellen we de klant centraal. Dit betekent dat we graag meedenken om uw wensen te realiseren. Hierom bieden we dan ook maatwerk. Onze glazen schuifwanden kunnen dan ook volledig op maat worden afgesteld. Zo weet u zeker dat u een upgrade krijgt die bij uw wensen past. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op. We staan voor u klaar.

Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan snel een offerte aan. We reageren doorgaans binnen 3 dagen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Tot snel.

offerte aanvragen

Ook glazen schuifwanden laten plaatsen door Veranda City?

 • Kwaliteit en luxe
 • 5 jaar garantie op veranda
 • 1 jaar garantie op montage
 • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Offerte aanvragen Contact