HET HELE JAAR DOOR GENTIEN VAN UW TUIN

OVERKAPPING LATEN PLAATSEN

Overkapping laten plaatsen, nóg meer genieten

Overweegt u een overkapping te laten plaatsen zodat u ook in het najaar nog even kunt genieten van de laatste zonnestralen? Kies dan voor Veranda City. Met jaren ervaring en een eigen aluminiumfabriek weet u zeker dat u een overkapping krijgt die direct aansluit op uw wensen. Wij garanderen kwaliteit en service. Nieuwsgierig? Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen graag.

Contact

Overkappingen op maat

Wij willen dat jij tevreden bent. Voor de volle 100%. Hierom bieden wij carports op maat. Met meer dan 6 miljoen combinaties aan onderdelen, kleuren en leuke extra’s is er altijd wel een overkapping die bij uw wensen aansluit.

 • Creme wit
 • Antraciet

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

 • Polycarbonaat(opaal/helder)
 • Glas
 • Sandwichpanelen
 • Aluminium
 • Glas
 • Glazenschuifwanden
 • Polycarbonaat

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Contact

Waarom een overkapping laten plaatsen? De voordelen.

Het laten plaatsen van een serre is natuurlijk niet zomaar even gedaan, maar het biedt wel vele voordelen. Wat zijn deze voordelen?

 • Extra leef- en opslagruimte
 • Langer genieten van het buitenseizoen
 • Kostenbesparend en waardeverhogend

De voordelen van een overkapping

Een overkapping zorgt voor extra ruimte. Hoe u deze gebruikt bepaalt u natuurlijk volledig zelf. Zo kunt u ervoor kiezen voor extra leefruimte door een bank te plaatsen in uw overkapping of bijvoorbeeld te kiezen voor een barbecue hoek. Ook kunt u ervoor kiezen om uw overkapping te gebruiken als opslagruimte. Zo kunt u hier fietsen kwijt of bijvoorbeeld tuinmeubelen.

Door een overkapping te laten plaatsen kunt u langer genieten van het buitenseizoen. De overkapping houdt warmte beter vast en beschermt u en uw spullen tegen het weer. Zo kunt u ook tijdens de koudere maanden of regenbuien genieten van uw tuin.

Een overkapping is een mooie uitbreiding aan uw huis. De esthetische impact van de overkapping zorgt voor een mooie waardeverhoging van uw huis. Daarnaast is een overkapping energiebesparend, wat zorgt voor een verlaging in kosten. Kortom, een overkapping is gunstig op economisch vlak.

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn, of bent u nieuwsgierig naar de kwaliteit die Veranda City te bieden heeft? Kom snel langs in onze showroom. Samen lopen we een rondje en bespreken we uw wensen. Zo zorgen we er voor dat u precies weet wat er mogelijk is en wat u wilt. Maak snel een afspraak, we zien u graag.

afspraak maken

Waarom een overkapping laten plaatsen door een specialist?

Hoewel het natuurlijk mogelijk is om zelf een overkapping te plaatsen, zullen wij het altijd aanraden om te kiezen voor een montage door een specialist. Zo bent u niet alleen verzekerd van een juiste montage, maar wordt deze ook efficiënt en veilig geplaatst. Tot slot krijgt u naast 5 jaar garantie op de overkapping an sich, ook een jaar lang garantie op de montage. Kortom, genoeg reden om uw overkapping te laten plaatsen door een specialist.

De aluminium overkappingen van Veranda City

Wij gebruiken uitsluitend 6062-T6 aluminium, hierdoor bent u verzekerd van een sterke constructie waarbij het dak een gewicht tot aan de 85 kg per m2 kan dragen. Verder is aluminium erg duurzaam en onderhoudsarm. U heeft er geen omkijken naar. Onze profielen zijn TÜV gecertificeerd en voldoen daarmee aan de Europese normen. Hierdoor zijn onze overkappingen niet alleen mooi, maar ook kwaliteit hoogstaand!

Waarom kiezen voor Veranda City

Bij Veranda City stellen wij de klant centraal. We willen u zo goed mogelijk helpen en kijken daarom naar wat u nodig hebt. Om deze reden bieden we dan ook overkappingen op maat. Zo weet u zeker dat u een overkapping krijgt die bij uw wensen en eisen past.

Om overkappingen op maat aan te kunnen bieden hebben wij onze eigen fabriek. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen voor een betaalbare prijs. Kortom, kiest u voor Veranda City? Dan kiest u voor kwaliteit op maat.

Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan snel een offerte aan. Wilt u nog even sparren over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

offerte aanvragen

Ook een overkapping laten plaatsen door Veranda City?

 • Kwaliteit en luxe
 • 5 jaar garantie op veranda
 • 1 jaar garantie op montage
 • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Offerte aanvragen Contact