Wat kost een serre nou eigenlijk?

SERRE KOSTEN

Een serre laten plaatsen,
wat kost dat?

Het hele jaar genieten van de buitenlucht, extra leefruimte, een stijlvolle toevoeging aan uw woning, een waardevermeerding en ook nog eens goed voor het milieu. Er zijn genoeg redenen om een serre te laten bouwen, maar wat kost het eigenlijk?

Hoe worden de kosten van een serre bepaald?

Wat uw serre gaat kosten is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte en het ontwerp, maar ook de materiaalkeuze en eventuele extra’s. Een serre kan ergens tussen €3.000,- en €9.000,- kosten. Om u snel inzicht te geven in hoe de kosten worden bepaald, hebben we deze hier even uiteengezet.

Tijdens het plaatsen van een veranda zijn er altijd ‘basiskosten’. Denk hierbij aan de kosten voor het voorwerk / de preparatie, maar ook aan arbeidskosten en vergunningen.

Voorwerk:

Grondnivellering, het verwijderen van oude structuren en het leggen van een fundering, maar ook het plaatsen van nieuwe elektra en dergelijke. De prijs hangt sterk af van de huidige staat.

Vergunningen:

In sommige gemeentes zijn vergunningen vereist om een serre te bouwen. Welke vergunning je nodig hebt is sterk afhankelijk van de gemeente, de grootte en het type serre.

Arbeidskosten:

Arbeidskosten variëren sterk per project, maar ook per bedrijf.

De grootte van een serre speelt natuurlijk een grote rol bij de kostenbepaling. Een uitgebreidere serre brengt logischerwijs hogere kosten met zich mee dan een compactere versie. Daarnaast heeft de gedetailleerdheid van het ontwerp invloed op de uiteindelijke prijs.

Ook hebben extra wensen en leuke accesoires invloed op de kosten van uw nieuwe serre. Denk hierbij niet alleen aan verlichting en verwarming, maar ook aan zonwering of luxe vloerafwerkingen. Nieuwsgierig wat er mogelijk is? Vraag het ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Sandwichpanelen
  • Aluminium
  • Glas
  • Glazenschuifwanden
  • Polycarbonaat
Contact

Kom langs in onze showroom

afspraak maken

Waardevermeerdering van uw huis

Hoewel de aanleg van een serre natuurlijk een investering is, is het ook een waardevolle toevoeging. Deze prachtige, luxe uitbouw zorgt namelijk direct voor een waardestijging van uw woning. Dit maakt de kosten van de serre gerechtvaardigd.

Benieuwd wat uw droomserre mag kosten? Vraag direct een offerte aan.

Offerte

Serre laten plaatsen?

Wilt u een serre laten plaatsen, maar weet u niet zo goed wat deze zal kosten? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan of neem contact met ons op. We zorgen er voor dat u precies weet waar u aan toe bent. We staan voor u klaar.

Offerte aanvragen

Ook een serre laten plaatsen door Veranda City?

  • Kwaliteit en luxe
  • 5 jaar garantie op veranda
  • 1 jaar garantie op montage
  • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Offerte Contact