HET HELE JAAR DOOR GENIETEN VAN UW TUIN

ALUMINIUM VERANDA

Een droomtuin met de aluminium veranda’s van Veranda City

Geniet nog meer van uw tuin met een aluminium veranda van Veranda City. Ontdek de luxe van een extra woonruimte, gecombineerd met het onderhoudsgemak en de moderne esthetiek van onze veranda’s. Nieuwsgierig naar onze maatwerkoplossingen? We staan voor u klaar.

Contact

Aluminium veranda’s op maat.

Kwaliteit en Service, daar staan we voor bij Veranda City. Om dit te kunnen waarborgen bieden we veranda’s op maat. Denk hierbij niet alleen an kleur en afmetingen, maar ook aan de materiaalkeuze en het ontwerp. Met meer dan 6 miljoen mogelijke combinaties is er altijd een veranda die past bij uw dromen.

 • Crème wit
 • Antraciet

Breedtes 200 cm – 1200 cm
Werkhoogte 200 cm – 255 cm

 • Polycarbonaat(opaal/helder)
 • Glas
 • Sandwichpanelen
 • Aluminium
 • Glas
 • Glazenschuifwanden
 • Polycarbonaat

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Contact

Geniet van de voordelen van een Aluminium Veranda

Aluminium veranda’s bieden op vele vlakken voordelen ten opzichte van andere materialen. Denk hierbij niet alleen aan de uitstraling of het gebruiksgemak, maar ook aan uw portemonnee. Hieronder de voordelen op een rijtje:

De voordelen op een rijtje

Van nature een zeer duurzaam materiaal, is aluminium bestand tegen roest, verweer en andere weersinvloeden. Hierdoor hoeft u zich niet zo snel druk te maken om het onderhoud van uw verada. In tegentelling tot houten veranda’s hoeft aluminium niet regelmatig (bij)geschilderd te worden. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken om de behandeling van het materiaal. Aluminium veranda’s gaan vaak jaren mee, zonder dat de kwaliteit afneemt.

Ondanks dat aluminium erg licht is, is het een enorm sterk materiaal. Hierdoor kunnen aluminium veranda’s een veel slanker en eleganter profiel hebben, zonder in te hoeven leveren op de draagkracht.

Onze veranda’s kunnen in allerlei stijlen en ontwerpen worden opgeleverd. Aluminium is namelijk een erg bewerkbaar materiaal. Hierdoor kunnen we veranda’s op maat bieden. Ongeacht wat uw dromen zijn. Wij kunnen ze realiseren.

Aluminium veranda’s zijn verantwoord.

Onze aluminium veranda’s zijn niet alleen duurzaam en sterk, maar ook volledig recyclebaar. Hierdoor kunnen we maatwerk bieden met minimale impact op het milieu. Daarnaast is aluminium gemakkelijk te onderhouden. Kortom, kies voor onze aluminium veranda’s en ga voor een duurzame, milieubewuste keuze.

Kom langs in onze showroom

Nieuwsgierig naar de eindeloze mogelijkheden die Veranda City te bieden heeft? Kom snel langs in onze showroom. Samen lopen we een rondje en bespreken we uw wensen. Met meer dan 6 miljoen combinaties is er altijd een oplossing op maat. Maak snel een afspraak, we zien u graag.

afspraak maken

Klaar voor uw droomveranda?

Wilt u genieten van de talloze voordelen van een aluminium veranda? Het hele jaar door genieten zonder je zorgen te maken om het onderhoud? Kies voor maatwerk van Veranda City. Met meer dan 6 miljoen combinaties aan mogelijkheden weten we zeker dat we uw droomveranda plaatsen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u nog even sparren? We helpen u graag.

offerte aanvragen Contact

Ook een aluminium veranda laten plaatsen door Veranda City?

 • Kwaliteit en luxe
 • 5 jaar garantie op veranda
 • 1 jaar garantie op montage
 • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Offerte aanvragen Contact