HET HELE JAAR DOOR GENIETEN VAN UW TUIN

Glazen Veranda

Haal het beste uit uw tuin met een glazen veranda

De prachtige glazen veranda: een uitstekende investering voor iedereen die gedurende het gehele jaar wil genieten van het buiten leven. Deze stijlvolle, maar vooral ook functionele uitbreiding van uw woning biedt vele voordelen. Vergroot niet alleen uw leefruimte, maar denk ook aan het beschermen tegen het weer. Daarnaast is het goed voor uw portemonnee. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen graag.

Contact

Glazen veranda’s op maat.

Bij Veranda City staan we voor kwaliteit en service. We willen iedereen écht helpen. Hierom bieden wij glazen veranda’s op maat. Denk hierbij aan kleur, afmetingen, materiaal en nog veel meer. Met meer dan 6 miljoen mogelijke combinaties weten we zeker dat we uw droomveranda kunnen plaatsen.

 • Creme wit
 • Antraciet

Breedtes 200cm – 1200cm
Werkhoogte 200cm – 255cm

 • Polycarbonaat(opaal/helder)
 • Glas
 • Sandwichpanelen
 • Aluminium
 • Glas
 • Glazenschuifwanden
 • Polycarbonaat

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Contact

Glazen veranda laten plaatsen door Veranda City?

We stellen hoge eisen aan onszelf. We garanderen niet alleen kwaliteit, maar ook service. Hierom bieden wij  glazen veranda’s op maat, zo krijg je precies wat je wilt. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op de glazen veranda zelf en een jaar op de montage. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

offerte aanvragen

De voordelen van een glazen veranda

Naast dat een glazen veranda natuurlijk een mooie upgrade is aan uw woning heeft deze ook veel functionele voordelen. We hebben ze hier even op een rijtje gezet voor u:

 • Extra woon- en leefruimte
 • Kostenbesparend
 • Waardeverhogend
 • Bescherming tegen het weer
 • Natuurlijk licht

De voordelen van een glazenveranda

Een glazen veranda breidt uw woning uit zonder dat u hierbij het gevoel heeft dat u uw tuin inlevert. Zo heeft u het beste van twee werelden. Hoe u uw veranda gebruikt is natuurlijk volledig aan u. Zo kunt u het gebruiken als extra opslag, een gezellige leefhoek of wellicht een uitbreiding van uw keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat heeft u voor ogen?

Naast dat glazen veranda’s zorgen voor extra ruimte, is deze prachtige upgrade ook kostenbesparend. Onze glazen veranda’s zijn duurzaam en energiebesparend. Deze zijn dan ook ontworpen met energiezuinigheid in gedachten. Voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen en efficiënte beglazingssystemen zorgt dit voor een minimalisering van warmteverlies, wat de energiekosten helpt verlagen. Ook zorgt een glazen veranda voor natuurlijk licht. Hierdoor is er minder kunstmatig licht nodig, wat ook weer bijdraagt aan een lagere kostenpost. Kortom, een glazen veranda is goed voor de portemonnee.

De esthetische waarde van een glazen veranda wordt vaak onderschat. Potentiële kopers waarderen de prachtige upgrade voor de extra leefruimte die deze biedt en de functionaliteit hiervan. Een glazen veranda kan nét de reden zijn waarom uw woning zich onderscheidt van de andere vergelijkbare woningen op de markt.

Het is natuurlijk heerlijk om gedurende de winter te kunnen genieten van een warme kop chocolademelk, een goed boek, een dekentje en… een prachtig uitzicht op uw tuin. Een glazen veranda biedt gedurende het hele jaar bescherming tegen het weer. Regen, hagel, sneeuw, maar ook.. Zon. Kortom, u kunt altijd genieten van uw tuin.. Weer of onweer.

Door te kiezen voor een glazen veranda kiest u voor natuurlijk licht. We hebben eerder al benoemd dat dit een positief effect heeft op uw portemonnee, maar natuurlijk licht heeft veel meer voordelen.

 • Verbeterde stemming en welzijn
 • Verhoogde productiviteit en concentratie
 • Betere slaapkwaliteit
 • Gezond voor de ogen
 • Vitamine D-productie

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn, of bent u nieuwsgierig naar de kwaliteit die Veranda City te bieden heeft? Kom snel langs in onze showroom. Samen lopen we een rondje en bespreken we uw wensen. Zo zorgen we er voor dat u precies weet wat er mogelijk is en wat u wilt. Maak snel een afspraak, we zien u graag.

afspraak maken

De glazen veranda’s van Veranda City

Wij vinden kwaliteit en service belangrijk. Hierom zorgen we ervoor dat al onze glazen veranda’s volledig op maat zijn. We bieden meer dan 6 miljoen combinaties aan onderdelen, upgrades en variaties aan. Onze glazen veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hierdoor zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk

Glazen veranda’s van hoogwaardig aluminium

Wij gebruiken uitsluitend 6062-T6 aluminium. Hierdoor bent u verzekerd van een sterke constructie met vrijwel eindeloze mogelijkheden. Het dak kan een gewicht tot aan 85 kg per m2 dragen. We gebruiken profielen welke TÜV zijn gecertificeerd. Hiermee voldoen ze aan de Europese normen. Onze glazen veranda’s zijn dus niet alleen mooi, maar ook veilig!

Glazen veranda’s:
Duurzaam en onderhoudsarm

Wij willen meer doen dan enkel iets moois neerzetten. Wij bieden daarom enkel glazen veranda’s gemaakt van aluminium. Dit draagt bij aan de duurzaamheid en dus een goed milieu. Aluminium is namelijk volledig recyclebaar. Daarnaast zijn onze glazen veranda’s onderhoudsarm. Dat is fijn voor u, want u heeft er geen omkijken naar. Win-win.

We staan voor u klaar

We snappen dat het overweldigend kan zijn wat er allemaal mogelijk is of dat u graag meer informatie wilt. Ons team staat altijd klaar om u te helpen. Bij vragen, neem vooral contact op. We helpen graag.

contact

Ook een glazen veranda laten plaatsen?

Ook genieten van de voordelen van een glazen veranda? Kies dan voor Veranda City. Met een glazen veranda op maat weet u zeker dat u het hele jaar droog zit. U heeft door het aluminium waar wij mee werken geen omkijken naar het onderhoud, ideaal toch? Tot slot bieden we 5 jaar garantie op de glazen veranda zelf en een jaar op de montage. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Veranda City.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Vraag snel een offerte aan

offerte aanvragen contact

Ook een aluminium veranda laten plaatsen door Veranda City?

 • Kwaliteit en luxe
 • 5 jaar garantie op veranda
 • 1 jaar garantie op montage
 • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Offerte aanvragen Contact