Wat kost een veranda nou eigenlijk?

VERANDA KOSTEN

Een veranda laten plaatsen,
wat kost dat?

Het hele jaar genieten van de buitenlucht, extra opslag, een mooie upgrade aan uw huis, een waardevermeerding en nog eens goed voor het milieu. Er zijn genoeg redenen om een veranda te laten plaatsen, maar wat kost het eigenlijk?

Hoe worden de kosten van een veranda bepaald?

Wat uw veranda gaat kosten is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte en het ontwerp, maar ook de materiaalkeuze en eventuele extra’s. Een veranda kan ergens tussen €3.000,- en €9.000,- kosten. Om u snel inzicht te geven in hoe de kosten worden bepaald, hebben we deze hier even uiteengezet.

Er worden altijd ‘basiskosten’ gerekend. Denk hierbij aan de kosten omtrent het voorwerk / de preparatie, maar ook aan arbeidskosten en vergunningen.

Voorwerk:

Grondnivellering, het leggen van een fundering, oude structuren verwijderen, plaatsen van nieuwe elektra, etc. De prijs hangt sterk af van de huidige staat.

Vergunningen:

In sommige gemeentes zijn vergunninge vereist om een veranda te bouwen. Deze zijn sterk afhankelijk van de gemeente, de grootte en het type veranda.

Arbeiskosten:

Afhankelijk van het project zullen de arbeidskosten variéren. Daarnaast is het ook sterk afhankelijk van het bedrijf waar je een veranda door laat plaatsen.

De afmetingen van een veranda hebben direct invloed op de kosten. Een grotere veranda zal natuurlijk meer kosten dan een kleiner model. Ook is de complexiteit van het ontwerp een belangrijke factor.

Tot slot hebben accesoires invloed op de kosten van uw nieuwe veranda. Denk hierbij aan verlichting, verwarming, zonwering of luxe vloerafwerkingen. Nieuwsgierig wat er mogelijk is? Vraag het ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Sandwichpanelen
  • Aluminium
  • Glas
  • Glazenschuifwanden
  • Polycarbonaat
Contact

Kom langs in onze showroom

afspraak maken

Waardevermeerdering van uw huis

Hoewel een veranda natuurlijk veel kan kosten is het ook een goede investering. Deze prachtige uitbreiding van uw woning zorgt namelijk direct voor een waardevermeerdering van uw woning. Hierdoor zijn de kosten van de veranda een stuk beter te verantwoorden.

Nieuwsgierig wat uw droomveranda mag kosten? Vraag snel een offerte aan.

Offerte

Veranda laten plaatsen?

Wilt u een veranda laten plaatsen, maar weet u niet zo goed wat deze zal kosten? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan of neem contact met ons op. We zorgen er voor dat u precies weet waar u aan toe bent. We staan voor u klaar.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen (F.A.Q.)

Een veranda, ook wel bekend als terras- of tuinoverkapping, is een uitbreiding van uw woonruimte. Een plek om te ontspannen. Een plek waar u volledig tot rust kunt komen. Een veranda is een dak met 4 staanders. Deze kan uitgebreid worden met allerlei accessoires en opties. Denk hierbij aan led verlichting, glazen wanden en glazen schuifdeuren. De mogelijkheden zijn groots. Onze aluminium veranda’s zorgen ervoor dat u gedurende het hele jaar, weer of onweer, altijd kunt genieten van uw tuin.

In tegenstelling tot hout is aluminium een veelzijdig en duurzaam materiaal. Aluminium veranda’s zijn licht, sterk en onderhoudsarm. Hout wil namelijk nog wel eens rotten of scheuren. Het aluminium in onze veranda’s zorgt er voor dat deze ook weerbestendig zijn. Daarnaast is aluminium milieuvriendelijk, we kunnen dit namelijk altijd hergebruiken. Kortom, onze aluminium veranda’s zijn praktisch, duurzaam, milieuvriendelijk én mooi!

Wij bieden aluminium veranda’s op maat. Hierdoor is er veel mogelijk. Wij bieden een breed assortiment aan opties en accessoires aan. Denk hierbij aan LED-verlichting en glazen (schuif)wanden. Wilt u echt iets unieks? Neem dan even contact met ons op. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Samen zetten we wat moois neer.

Wanneer u een veranda wilt kopen is het verstandig om op een aantal zaken te letten. Denk hierbij aan de locatie van uw veranda, de grootte, het materiaal en vooral de montage. Een goede montage zorgt namelijk voor minder kosten.

“Hoe kies ik de juiste plaats voor mijn veranda?” Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Gelukkig is er veel mogelijk, zo kunt u uw veranda laten plaatsen aan uw huis, aan een muur of volledig vrijstaand. Een vrijstaande veranda wordt vaak geplaatst in tuinen waar de zon het langst achter in de tuin schijnt. Zo kunt u lekker lang genieten van de laatste zonnestraaltjes.

Het is natuurlijk belangrijk dat u kiest voor een veranda die bij uw tuin en woning past. Hierom bieden wij aluminium veranda’s op maat. Het is altijd verstandig om eerst advies te vragen bij een specialist. Deze weet precies waar op gelet moet worden en kan u perfect begeleiden in dit proces. Wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag.

Het plaatsen van een veranda is heel goed zelf te doen. Echter raden wij het sterk aan om te kiezen voor een montage door een specialist. Een specialist weet namelijk het best wat er wel en niet mogelijk is. Hierdoor kunt u veel langer genieten van uw veranda.

Ook een veranda laten plaatsen door Veranda City?

  • Kwaliteit en luxe
  • 5 jaar garantie op veranda
  • 1 jaar garantie op montage
  • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Afspraak maken Contact