HET HELE JAAR DOOR GENIETEN VAN UW TUIN

GLAZEN SCHUIFWANDEN

2

100%

5

10+

Maak van uw veranda een tuinkamer en geniet van elk seizoen!

Om nog optimaler te kunnen genieten van uw tuin is het mogelijk om uw (bestaande) veranda uit te breiden met een glazen schuifwand. U kunt een glazen schuifwand in vrijwel alle veranda’s en verkappingen toepassen, ongeacht het materiaal. Dus zowel aluminium, steen als hout is dit mogelijk. Dankzij onze modulaire systemen hoeft de bestaande veranda of overkapping dus niet afkomstig te zijn van Veranda City. Onze glazen schuifwanden kunnen derhalve toegepast worden op alle merken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

offerte aanvragen

Kies voor glazen schuifwanden van Veranda City

Een tuinkamer is een geweldige oplossing om optimaler van uw tuin te genieten. U zit in een ruimte met veel glas, zodat u een vrij uitzicht hebt op de tuin. Om het effect van een open veranda te krijgen kunt u in de zomer de schuifwanden volledig openen. In de wintermaanden schuift u de glazen schuifwanden dicht en kunt u de ruimte verwarmen. Zo maakt u een aangenaam plekje om in elk seizoen van uw tuin te kunnen genieten en bent niet afhankelijk van het weer. Een glazen schuifwand beschermt bovendien uw tuinmeubilair tegen allerlei weersinvloeden

Kom langs in onze showroom

afspraak maken

Glazen schuifwanden als bouwpakket

Een schuifwand wordt als compleet bouwpakket geleverd. Aan de hand van de gebruiksvriendelijke handleiding kunt u deze gemakkelijk zelf monteren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze door de ervaren monteurs van Veranda City te laten monteren. Glazen schuifwanden laten plaatsen? Neem snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen Contact
Veranda City - Download Brochure

Laat u inspireren

Bekijk onze brochure online en laat u inspireren door de luxe aluminium producten van Veranda City! Van stijlvolle veranda’s tot volledige tuinkamers met prachtige glazen schuifwanden. Til uw tuin naar het volgende niveau, waar wacht u nog op?

Brochure bekijken

Veel gestelde vragen (F.A.Q.)

Glazen schuifwanden zijn panelen van gehard glas. Deze panelen bewegen langs een spoor af om zo een ruimte af te sluiten of juist te openen. In het geval van veranda’s, serre’s of overkappingen bieden ze een flexibele manier om de ruimte af te scheiden van de buitenwereld, of deze juist te openen. Zo kun je jouw leefruimte gemakkelijk benutten zoals jij dat wilt. Het mooie aan glazen schuifwanden is dat ze energie-efficiënt zijn. Zo dragen ze bij aan een kostenvermindering én is het goed voor het milieu.

Aluminium wordt gebruikt voor glazen schuifwanden vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en veelzijdigheid. Het is sterk genoeg om zware glaspanelen te ondersteunen, terwijl het bestand is tegen weersinvloeden en roest, wat zorgt voor een lange levensduur en minimaal onderhoud. Bovendien kunnen aluminium frames worden afgewerkt in verschillende kleuren en texturen, waardoor ze in elk ontwerp passen. Ten slotte is aluminium 100% recyclebaar, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt.

Let er bij de aanschaf van glazen schuifwanden goed op wat u verwacht. Het gaat namelijk om meer dan enkel de kwaliteit van het frame of het type glas. Maar ook om de esthetiek of het gemak. Denk hierbij aan de uitstraling en het type schuifwand, wil u een twee-paneel of een vier-paneel variant? Bij twijfel staan we voor u klaar.

Hoewel het mogelijk is om zelf glazen schuifwanden te monteren, is het vaak een complexe taak die nauwkeurigheid en technische kennis vereist. Fouten kunnen leiden tot veiligheidsrisico’s en problemen met functionaliteit. Daarom wordt het vaak aanbevolen om een montage specialist in te schakelen. Deze professionals hebben de ervaring en vaardigheden om de schuifwanden correct en efficiënt te installeren, rekening houdend met factoren zoals lichtinval, warmtebeheer en bouwvoorschriften. Of u nu kiest voor doe-het-zelf of professionele installatie, de juiste montage is essentieel voor de prestaties en duurzaamheid van uw schuifwanden.

Ook glazen schuifwanden door Veranda City?

  • Kwaliteit en luxe
  • 5 jaar garantie op veranda
  • 1 jaar garantie op montage
  • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Afspraak maken Contact