Wat kost uw nieuwe overkapping?

OVERKAPPING KOSTEN

Nieuwe overkapping laten plaatsen, wat kost dat?

Er zijn genoeg redenen om een overkapping te laten plaatsen. Wilt u het hele jaar genieten van de buitenlucht? Extra leefruimte? Een investering die ook nog eens  goed is voor het milieu? Een overkapping biedt vele voordelen. Maar wat kost deze upgrade nou eigenlijk?

Hoe worden de kosten van een overkapping bepaald?

Hoeveel uw overkapping gaat kosten is afhankelijk van uw wensen. Denk hierbij niet alleen de materiaalkeuze en de afmetingen, maar ook het ontwerp en eventuele extra opties. Overkappingen kosten gemiddeld ergens tussen de €3000,- en €9000,-. Waaruit deze kosten precies bestaan hebben we voor je in kaart gebracht.

Het plaatsen van een overkapping brengt altijd ‘basiskosten’ met zich mee. Denk hierbij aan de kosten voor het voorwerk / de preparatie. Ook brengen arbeidskosten en vergunningen kosten met zich mee.

Voorwerk:

Voordat de overkapping kan worden geplaatst wordt er voorwerk verricht. Denk hierbij aan het verwijderen van oude structuren en het leggen van een fundering. Ook het plaatsen van nieuwe elektra is een belangrijk onderdeel van dit proces. De kosten van grondnivellering, zoals dit ook wel wordt genoemd, zijn sterk afhankelijk van de huidige staat.

Vergunningen:

Of een vergunning verplicht is, en welke dit moet zijn, is sterk afhankelijk van uw gemeente. Daarnaast hangt het soort vergunning af van de grootte en het type overkapping.

Arbeidskosten:

Arbeidskosten verschillen sterk per project, maar ook per bedrijf.

De afmetingen van uw nieuwe overkapping hebben direct een invloed op de kosten, een uitgebreidere overkapping brengt hogere kosten met zich mee dan een minder uitgebreide versie. Dit heeft niet alleen te maken met de materialen die nodig zijn, maar ook met speciale constructie die nodig kan zijn. Ook het ontwerp heeft invloed op de uiteindelijke prijs.

Wilt u zonwering of luxe vloerafwerkingen? Dan heeft dit natuurlijk impact op de prijs. Ook verlichting, verwarming en andere extra opties verhogen de prijs. Nieuwsgierig wat er mogelijk is? Vraag het ons gerust, we denken graag met u mee.

Contact

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

afspraak maken

Meer dan een mooie upgrade

Een overkapping is meer dan een mooie, functionele upgrade. De investering zorgt er namelijk voor dat uw woning direct meer waard wordt. Dit komt niet alleen door de uitstraling van uw woning, maar ook met de kostenbesparing die een overkapping met zich meebrengt. Kortom, de kosten van een overkapping zijn goed te rechtvaardigen. Nieuwsgierig wat uw nieuwe overkapping mag kosten? Vraag snel een offerte aan.

Offerte

Overkapping laten plaatsen?

Wilt u een nieuwe overkapping laten plaatsen, maar heeft u geen beeld bij het kostenplaatje dat deze met zich mee brengt? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen u graag.

Offerte aanvragen

Ook een overkapping laten plaatsen door Veranda City?

  • Kwaliteit en luxe
  • 5 jaar garantie op veranda
  • 1 jaar garantie op montage
  • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Offerte Contact