JOUW DROOMTUIN REALISEREN MET EEN VERANDA?

VERANDA TILBURG

Ook een genieten van uw Veranda in Tilburg?

Heerlijk een boek lezen tijdens de eerste lentebuien of nog even genieten van het laatste gekwetter van de vogeltjes, net voordat ze hun wereldreis weer maken. Met een Veranda in Tilburg zit u altijd droog, warm en veilig. 

Nieuwsgierig van Veranda City te biede heeft? Vraag snel een offerte aan.

offerte aanvragen

Waarom een Veranda in Tilburg?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een Veranda in regio Tilburg. Hieronder hebben we alles voor u in kaart gebracht.

Uw Veranda in Tilburg vergroot uw woon- en leefruimte, zonder dat uw tuin kleiner voelt. Hoe u deze extra ruimte inzet is volledig aan u besteed. Een plek voor ontspanning, speelruimte voor de kids of een plek om te klussen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wanneer u een Veranda in Tilburg laat plaatsen, kiest u voor meer dan luxe upgrade. Het is namelijk een economisch verantwoorde keuze. Uw woning wordt niet alleen meer waar, maar u bespaart ook enorm op de energiekosten. Win-win.

Uw nieuwe Veranda draagt bij aan een goed milieu. Deze is niet alleen gemaakt van duurzaam aluminium, maar heeft ook een betere thermische geleidbaarheid. Zo kunt u eneorm besparen op uw energiegebruik.

Meer weten?

Kom langs in onze showroom

afspraak maken

Nieuwe Veranda in Tilburg? Volledig op maat

Wanneer u een veranda laat plaatsen in Tilburg wilt u natuurlijk dat deze perfect past bij uw wensen. Hierom bieden wij veranda’s op maat. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

 • Creme wit
 • Antraciet

Breedtes 3000cm t/m 12000cm
Dieptes 2500cm t/m 6000m (veranda met glas kan max. tot 4000cm)
Staanders 2 of 3 (groter dan 6 meter) of 4 (vrijstaand) met een standaard hoogte van 2500m

 • Polycarbonaat(opaal/helder)
 • Glas
 • Sandwichpanelen
 • Aluminium
 • Glas
 • Glazenschuifwanden
 • Polycarbonaat

Glazen veranda in Tilburg?

Ontdek de luxe van onze glazen veranda’s. Perfect voor elk seizoen, bieden deze veranda’s perfect uitzicht op uw tuin in Tilburg. Met een glazen veranda krijgt u niet alleen meer licht, maar zit u altijd beschermt van het weer.

Offerte aanvragen
Veranda City - Download Brochure

Laat u inspireren

Bekijk onze brochure online en laat u inspireren door de luxe aluminium producten van Veranda City! Van stijlvolle veranda’s tot volledige tuinkamers met prachtige glazen schuifwanden. Til uw tuin naar het volgende niveau, waar wacht u nog op?

Brochure bekijken

Veranda laten plaatsen in Tilburg?

Wilt u een nieuwe veranda laten plaatsen in regio Tilburg? Het hele jaar door genieten van uw tuin, zonder zorgen? Kies dan voor een veranda van Veranda City. Met veel plezier plaatsen we uw veranda in Tilburg, volledig op maat. Zo is er altijd een oplossing voor u. Nieuwsgierig wat er mogelijk is? Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Offerte aanvragen Contact

Veel gestelde vragen (F.A.Q.)

Een veranda is wat u er van maakt. Een plek om te ontspannen, te koken, uw kinderen te laten spelen of net wat u wilt. Een veranda staat ook wel bekend als terras- of tuinoverkapping en is ene uitbreiding van uw woonruimte. In principe is het een dak met 4 staanders, maar deze wordt veelal uitgebreid met allerlei accesoiries en opties. Denk hierbij aan LED verlichting, glazen wanden, glazen schuifdeuren en meer. Zelfs zonwering of verwarmingselementen zijn mogelijk. Onze aluminium veranda’s zorgen er voor dat u gedurende het hele jaar kunt genieten van uw tuin, weer of onweer, u zit goed.

Aluminium is een veelzijdig en duurzaam materiaal. Het is licht, sterk en vooral onderhoudsarm. Waar hout nog wel eens wil rotten of scheuren, heeft aluminium hier geen last van. Het aluminium zorgt er ook voor dat onze veranda’s weerbestendig zijn, zo kan het prima tegen een stootje. Tot slot zijn onze aluminium veranda’s milieuvriendelijk, we kunnen ze namelijk altijd hergebruiken en ook het afval is recyclebaar. Kortom, de aluminium veranda’s van Veranda City zijn praktisch, duurzaam, milieuvriendelijk én mooi.

We willen natuurlijk dat onze klanten tevreden zijn. Hierom bieden bij Veranda’s op maat. Denk hierbij niet alleen aan LED-verlichting en glazen (schuif)wanden, maar ook aan zonwering of verwarming. Wilt u écht iets unieks? neem dan even contact met ons op. We helpen u graag aan uw droomveranda in Tilburg. Samen zetten we wat moois neer.

Wanneer u een veranda in Tilburg wilt laten plaatsen is het verstandig om op een aantal zaken te letten. Denk hierbij aan de locatie van uw veranda, de groote en het materiaal. Vooral de montage is erg belangrijk. Deze zorgt namelijk direct voor minder kosten en een langere levensduur. Wel zo fijn.

“Hoe kies ik de juiste plaats voor mijn veranda?” Een vraag die we maar al te vaak krijgen. Doordat we werken met aluminium én veranda’s op maat bieden is er veel mogelijk. Zo kunt u deze plaatsen aan uw huis, een muur of volledig vrijstaand. Een vrijstaande veranda wordt vaak geplaast wanneer de zon het langst achter in de tuin schijnt. Zo kunt u heerlijk genieten van uw prachtige tuin in Tilburg, tot de laatste zonnestraaltjes.

Wilt u een veranda laten plaatsen in uw tuin in Tilburg? Dan is het fijn als deze past bij de uitstraling van uw huis en tuin. Om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken bieden wij aluminium veranda’s op maat. Vindt u het toch lastig om een keuze te maken? Geen zorgen, onze specialisten helpen graag. 

Wanneer u uw veranda laat plaatsen in Tilburg is het belangrijk dat deze goed gemonteerd is. We raden het dan ook sterk aan om te kiezen voor een specialist. Deze weet namelijk het best wat er wel en niet mogelijk is. Zo kunt u nog langer genieten van uw veranda dan wanneer u deze zelf zou monteren.

Ook een veranda in Tilburg laten plaatsen?

 • Kwaliteit en luxe
 • 5 jaar garantie op veranda
 • 1 jaar garantie op montage
 • Service staat centraal

Nieuwsgierig?

Afspraak maken Contact